ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



インデックスリンク

インデックスツリー

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 紀要
  2. 紀要. 家政学部
  3. 第60号(2013)
  4. AN00192871(家政学部)
  5. 60

調理法の異なる黒毛和種去勢牛の香気成分について

https://jwu.repo.nii.ac.jp/records/812
https://jwu.repo.nii.ac.jp/records/812
b9312e01-0ab9-4a36-8a17-06ba4a90b407
名前 / ファイル ライセンス アクション
KJ00008348639.pdf KJ00008348639.pdf (1.7 MB)
Item type 紀要論文(ELS)_JAIRO Cloud(WEKO3)対応_e97a6616(1)
公開日 2013-02-26
タイトル
タイトル 調理法の異なる黒毛和種去勢牛の香気成分について
タイトル
タイトル An Analysis of the Aroma Compounds Found in Versions of Japanese Wagyu Beef Using Different Cooking Methods
言語 en
言語
言語 jpn
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
ページ属性
内容記述タイプ Other
内容記述 P(論文)
著者名(日) 田口, 聡子

× 田口, 聡子

田口, 聡子

Search repository
高橋, 理沙

× 高橋, 理沙

高橋, 理沙

Search repository
安原, 久美子[他]

× 安原, 久美子[他]

安原, 久美子[他]

Search repository
著者名(英) Taguchi, Satoko

× Taguchi, Satoko

en Taguchi, Satoko

Search repository
Takahashi, Risa

× Takahashi, Risa

en Takahashi, Risa

Search repository
Yasuhara, Kumiko

× Yasuhara, Kumiko

en Yasuhara, Kumiko

Search repository
雑誌書誌ID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN00192871
書誌情報 日本女子大學紀要. 家政學部
en : Memoirs of the Japan Women's University. Faculty of Home Economics

巻 60, p. 23-27, 発行日 2013-02-26
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-05-15 11:33:49.618055
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3